Hypotheken
Onafhankelijk, deskundig en persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, eerlijk en goed hypotheekadvies dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als onafhankelijk hypotheekadviseur doen wij zaken met ruim 30 geldverstrekkers. Onze gediplomeerd Erkend Hypotheekadviseur bekijkt samen met u welke hypotheekvorm het beste bij uw financiële situatie en levensstijl past. Zo weet u zeker dat u straks een hypotheek kiest die volledig op u is afgestemd en waar u ook in de toekomst tevreden over blijft; een advies op maat met de laagste rente en de beste voorwaarden.

Gratis eerste gesprek
Voor welke reden u een hypotheek ook nodig heeft, (bij de aankoop van een woning, een verbouwing of in verband met het oversluiten van een bestaande hypotheek) het begint met een goed advies. Neem geen risico en maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze adviseur; het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Oversluiten
Heeft u reeds een lopende hypotheek en vraagt u zich af of het wellicht toch niet beter en/of goedkoper kan, neem dan gerust contact op met ons kantoor. Onze adviseur bekijkt graag samen met u, in een persoonlijk gesprek, uw mogelijkheden.

Ook indien de rentevastperiode van uw huidige hypotheek bijna is afgelopen en u wilt het nieuwe aanbod van uw bank vergelijken met de mogelijkheden bij andere geldverstrekkers, ook dan is de onafhankelijk hypotheekadviseur van GommansTax u graag van dienst.

50 % korting op ons aankoopbegeleiding tarief
Indien u ervoor kiest om uw hypotheek af te sluiten via ons kantoor dan bieden wij u 50 % korting op ons tarief voor aankoopbegeleiding door onze SCVM gecertificeerde makelaar. Zo koopt u ook uw woning via GommansTax zonder zorgen.

Gommanstax.
Verzekeringen, Hypotheken, Makelaardij
   Kerkstraat 33, Belfeld
   077 - 760 00 06
   06 - 31 91 55 23
   info@gommanstax.nl

Neem contact op